طرح مشارکت اساتید، دانشجویان و کارکنان در حمایت از زندانیان دارای جرایم غیرعمد

يك شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵

به اطلاع کلیه اساتید محترم، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی می­ رساند با توجه به ایام مبارک ربیع الاول و ولادت با سعادت حضرت محمد (ص)، پنج تن از علمای عظام از جمله آقایان سیستانی، مکارم شیرازی و صافی مجوز پرداخت از سهم امام تا سقف یک میلیون تومان جهت آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در این ماه مبارک را صادر فرموده ­اند. موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری نیز در نظر دارد در این راستا و با همکاری شما عزیزان خیرخواه گامی موثر در این زمینه بردارد. لذا از کلیه همکاران و دانشجویان محترم که مایل هستند در این امر خداپسندانه شرکت نمایند تقاضا می گردد مبالغ کمک خود را به هر مقدار که در توان می باشد به شماره کارت 6104337799384464 بنام آقای دکترسیدحسین نوعی حداکثر تا تاریخ 95/9/27 واریز تا پس از جمع آوری در آستانه ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) مقدمات آزادی تعدادی از این زندانیان را فراهم و آن ها را به آغوش گرم خانواده­های خود روانه سازیم. انشا... این مهم موجبات رضایت پروردگار مهربان و دعای خانواده های آن ها را برای کلیه خیرین محترم فراهم نماید.

موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری