پیام تبریک رییس موسسه به مناسبت گرامیداشت شهادت استاد مطهری و روز معلم

جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

آقای دکتر میرزایی رییس موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری  به مناسبت فرا رسیدن 12 اردیبهشت ضمن گرامیداشت  سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره ) روز معلم را تبریک گفت .

بسم الله الرحمن الرحیم
 " معلم متحول کننده‏ جان لایعلم انسان‌ها به روان عالم است". مقام معظم رهبری(مدّظله العالی)
عالم مبهوت عظمت پروردگاری است که دانش، خرد و معرفت را زینت سروری آدمیان قرار داد و در کلام نورانی به قلم سوگند یاد کرد و پیامبران را برای هدایت و آگاهی بخشی مبعوث کرد. به راستی چه مقامی والاتر از معلمی است که باروری اندیشه، انسان سازی، کمال بخشی، سختکوشی و خردورزی؛ رسالت راستین و الهام بخش وجود اوست. تلاش و کوشش اساتید   در امر گرانمایه تربیت و پرورش نسلی جوان و آرمانگرا برای اعتلای ایران اسلامی حقیقتا شایسته سپاس و شایان ستایش است.  موسسه اقبال لاهوری  با امید به آینده‌ای سبز، با برخورداری از اساتید   فرزانه و فرهیخته، طلایه دار اخلاق و پیشرو در تحقق جامعه‌ای است که نمود حقیقی نتایج ارزشمند علمی در آن تجلی می‌یابد. بر کسی پوشیده نیست که توسعه جوامع در افق بلندمدت، بسته به کیفیت نظام آموزشی است  و اساتید و معلّمان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رکن نظام آموزشی شناخته می‌شوند. امروز  توفیق  موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری  در عرصه آموزش، فرهنگ و  پژوهش و فناوری در سایه جهاد علمی اساتید  فرزانه رقم خورده و با افتخار مسیر ترقی را در این زمینه ادامه خواهیم داد. اینجانب  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری (ره)، فرارسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد را به همه اساتید فرهیخته و  جامعه دانشگاهی معزز، صمیمانه تبریک عرض  نموده  و از درگاه ایزد منان توفیق روزافزون در عرصه علم و دانش را خواستارم.