دومین روز از سفر گروه فرانسوی به ایران

يك شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

در دومین روز از سفر گروه فرانسوی به ایران، در روز جمعه 1400/2/09، گروه ابتدا به روستای تاریخی ابیانه رفتند و در آنجا به عکاسی و فیلمبرداری از فضاها و مردم و فعالیتهای داخل روستا پرداختند.

پس از پایان بازدید از روستای ابیانه، گروه به سمت اصفهان حرکت کرده و در اقامتگاه بومگردی در مرکز تاریخی اصفهان استقرار یافتند.
در واقع ورکشاپ از لحظه ورود به اصفهان آغاز شد.
در این لحظه دانشجویان معماری موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری و همچنین دانشجویان رشته سینمای اصفهانی به جمع گروه اضافه شدند و گروه بندی شدند.
هر گروه از دو دانشجوی فرانسوی و یک دانشجوی معماری و یک دانشجوی سینما تشکیل شده اند.
اساتید دوره توضیحاتی درباره روند و چگونگی ورکشاپ را به شرکت کنندگان ارائه کردند.

در انتهای روز جمعه، کل گروه ضمن حضور در خیابان چهارباغ، به بازدید از پلهای تاریخی اصفهان (سی و سه پل و پل خواجو) پرداختند و ضمن عکاسی و فیلمبرداری با شهروندان گفتگو نمودند تا آماده شروع پروژه خود شوند.