انتصاب آقای دکتر تاجری به عنوان رئیس موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری

دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری با توجه به موافقت مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آقای دکتر منصور تاجری برای مدت چهار سال به ریاست این موسسه آموزش عالی منصوب گردید. در بخشی از حکم صادره آمده است: نظر به مراتب دانش، تعهد و تجربیات ارزشمند، ضمن تشکر از تلاش های موفق برای مدت چهار سال به سمت رئیس موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری منصوب می گردید.
در این حکم اظهار امیدواری شده است با اتکال به خداوند متعال و در پناه الطاف حضرت ثامن الحجج "ع" در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمت به جامعه دانشگاهی کشور موفق بوده و در انجام رسالت نیکو خویش موید به تاییدات الهی باشید.
گفتنی است دکتر تاجری عضو هیات علمی و از مدیران باسابقه جهادی و پسا دکترای مطالعات فرهنگی و سیاسی خاورمیانه دانشگاه فردوسی مشهد است.