اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد مهر 1403

شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

شرایط پذیرش
1- دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی 99 مشمول تسهیلات این آیین نامه می باشند.
2- حداکثر طی 8 نیمسال فارغ التحصیل شوند (تعداد نیمسال ها شامل ترم تابستانی نمی شود).
3- تا پایان نیمسال ششم، حداقل سه چهارم واحدهای درسی را گذرانده باشند.
4-  تا پایان نیمسال ششم و با گذراندن سه چهارم از واحدهای کل دوره جزء بیست درصد برتر دانشجویان هم ورودی و هم رشته خود باشند.
5-  چنانچه بیست درصد برتر دانشجویان حائز شرایط این ماده به دلیل انصراف یا عدم تقاضا، از تسهیلات مربوطه استفاده نکردند و ظرفیت پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد رشته ای تکمیل نشد، موسسه مجاز به جایگزینی 10 درص بعدی از دانشجویان موسسه اقبال با اولویت رتبه متقاضیان در آن رشته می باشد.

6-  تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام کنند.
درصد برتر باشند؛ نیز می توانند از این تسهیلات استفاده نمایند.
8-  پذیرفته شدگان با سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته ، مشمول این آیین نامه برای اخذ پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد نمی باشند.
نکات مهم:
1-  دانشجویان متقاضی می بایست حداکثر تا تاریخ 31/06/1403 فارغ التحصیل شوند، در غیر این صورت، پذیرش آنان لغو خواهد شد.
2-  پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختی و صرفا برای یک بار امکانپذیر است.
3-  تغییر رشته یا دانشگاه محل تحصیل افراد پذیرفته شده امکانپذیر نیست.
4-  هر دانشجو صرفا می تواند نسبت به اخذ پذیرش نهایی از یک دانشگاه اقدام نماید.
5-  استفاده از تسهیلات بدون آزمون مختص دانشجویان ایرانی است.
6-  در هر زمان (حتی زمان فارغ التحصیلی) مشخص گردد که فرد پذیرش شده، فاقد شرایط آیین نامه های مربوطه بوده و یا دارای نقص مدارک باشد، پذیرش وی لغو و عواقب ناشی از آن بر عهده متقاضی خواهد بود.
7-  پذیرش نهایی داوطلبان پس از موافقت اولیه دانشگاه منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور و هیئت گزینش دانشجو (صلاحیت عمومی) خواهد بود.
ج:نحوه درخواست
متقاضیان واجد شرایط از تاریخ 28/05/1403 لغایت 10/06/1403 میتوانند درخواست خود را تحویل آموزش نمایند.
لازم به یادآوریست تکمیل درخواست ثبت نام به منزله پذیرش قطعی نبوده و متقاضی بایستی نتیجه درخواست خود را از اداره آموزش پیگیری نماید.

1- گواهی رتبه و معدل از آموزش دانشگاه محل تحصیل ( مطابق فرم گواهی رتبه - معدل)
2- یک قطعه عکس
3- تصویر کارت ملی پشت و رو
4-  تصویر همه صفحات شناسنامه